Alleen winkelen? Dit kun je nog meer bij Pistache doen!

Dat Pistache meer is dan een normale winkel hoef ik je vast niet te zeggen. Met meer dan 1.200 m2 is er plek genoeg voor meer dan alleen duurzame kleding, meubels, fietsen, woonaccessoires en kaartjes. Benieuwd wat je nog meer kunt doen in onze winkel op het Eiland? Je leest het hieronder!

Pistache

Dit kun je nog meer bij Pistache doen!

1.   Workshops volgen

Elke maand zijn er een heleboel workshops te volgen in onze winkel. Van hout stempelen tot bloemschikken, en van persoonlijk kleuradvies tot het maken van je eigen armband. Niets is te gek! Benieuwd wat er binnenkort op de planning staat? Je vindt het hier!

2.   Organiseren van events

Naast onze eigen events is het ook mogelijk om onze mooie winkel te gebruiken voor het organiseren van je eigen event. Of het nu een werkborrel is, kinderfeestje of voor een bijeenkomst; in overleg is er veel mogelijk! We zullen ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zodat jij er geen seconde naar om hoeft te kijken. Hoe fijn is dat?

3.   Langs de ondernemingen binnen Pistache

Niet te missen als je op de eerste verdieping bent: de zwarte hutjes van de ondernemingen die zich binnen Pistache gevestigd hebben. Laat je jas of eigen ontwerp maken bij coupeur Benjamin van K-FIX-T of je eigen sieraad bij edelsmid Edel en IJdel. Nog op zoek naar je droombaan? Achterin de winkel zit werf- en selectiebureau De Werfwinkel die dat voor je gaat regelen!

4.   Koffie drinken

Natuurlijk geen verassing voor de vaste klanten van Pistache, maar wij hebben natuurlijk ook een koffiebar. Beneden en boven kun je genieten van een lekkere kop cappuccino, een stuk taart van Dudoc en een fijne plek om te zitten. De baristas maken het graag voor je klaar, en alles met de bekende Pistache service!

5.   Koffietraining

Op de eerste verdieping van Pistache hebben we ook een trainingsruimte te vinden van Illy koffie, dezelfde koffie als die we serveren in de koffiebar. Bij de koffietraining ‘De meesterhand van de barista’ leer je de fijne kneepjes van het barista vak van een professionele barista. Van het kloppen van de melk tot het maken van latte art; alles komt tijdens de training voorbij! Vraag in de winkel voor meer informatie.

6. Post brengen

Nog op zoek naar een brievenbus in de buurt? Bij Pistache kun je ook terecht om je brieven en pakketten te verzenden. Van maandag tot vrijdag wordt de post om 17:00 opgehaald, dus perfect voor als je snel iets verstuurd moet hebben! En heb je geen postzegels in huis? Ook daar zorgen we voor! 

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.