Baby shower? Hier moet je op letten

Het is nu echt zo ver! Je beste vriendin, zus, collega of kennis is bijna uitgerekend, en het is tijd voor de baby shower. Een dag waarbij de moeder alvast overspoeld wordt met cadeautjes voor de verwachte spruit. Hartstikke leuk als je goed bent in het bedenken van cadeaus, minder leuk als je dit niet bent. Want wat ga je in vredesnaam kopen? De moeder is vast al met cadeaus overstroomd. Om je een handje op weg te helpen, zet Pistache handige tips op een rijtje om het perfecte baby shower cadeau te kopen. Let’s go!

Baby shower Pistache

Baby shower? Hier moet je op letten

1.     Luister goed naar de ouders

De toekomstige ouders hebben vast al veel spullen in huis gehaald. Het is daarom verstandig om goed te luisteren naar de wensen van de ouders. Aangezien ze overspoeld zijn met cadeaus en het nodige al in huis hebben, hebben zij vast een goed idee wat er nog mist.

2.     Houd het makkelijk

Natuurlijk hoef jij je hoofd niet te breken over een cadeau. Het hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn! Cadeaus als luiers, rompertjes en kleding is namelijk altijd goed. Doordat de baby snel groeit, wordt de kleding toch snel te klein. Een extra voorraad kleding is dus zeker handig.

3.     Maak iets persoonlijks

Niets is leuker dan een persoonlijk cadeau, mits je natuurlijk de naam weet. Een naam raden is nooit verstandig, je wil immers geen foutdruk op je geweten hebben. Maar als je de naam wel weet, zijn de mogelijkheden eindeloos!

 Bij Pistache kun je een echte Chewie kopen met een persoonlijke naam. Dit is een bijtring waar de baby op kan kauwen zodra de tanden doorkomen. Kies een leuke kleurencombinatie in de winkel en wij zorgen ervoor dat Chewie aan de slag gaat met jouw cadeau! Let wel op: het kost minimaal een week om de bijtring te maken, dus wees hier wel op tijd bij.

4.     De smaak van de ouders

Bij het uitzoeken van babycadeaus hoef je niet alleen te denken aan de baby. De ouders moeten het namelijk ook leuk vinden. Als de ouders vooral houten speelgoed wil, en jij komt aanzetten met een gekleurde exemplaar, snap je dat ze dit niet zo snel gaan gebruiken. Even controleren voordat je het koopt is dus zeker een must!

Om niet met lege handen te komen, is het zeker verstandig als je even langs Pistache gaat! Wij verkopen namelijk alles voor het perfecte baby shower cadeau. Van knuffels tot slabbertjes en van het merk Chewie tot Hektik. Ideaal! Alleen nog een leuk kaartje uit een van de velen kaartenrekken en je cadeau is compleet. Veel plezier met geven!

Auteur: Jaimy Boer
Beeld: Unsplash


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.