Binnenkort in Zwolle: Sunday Market Zwolle

Zwollenaren krijgen het binnenkort druk! Nu de winkels ook op zondag open gaan, kan een bezoekje aan de stad natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor mensen die geen fan zijn van de winkels is er wat bedacht. Vanaf 9 september komt er namelijk op regelmatige basis een leuke, hippe en creatieve markt op het Eiland! Hoe leuk is dit?Sunday Market Zwolle

De markt, genaamd Sunday Market Zwolle, zal jouw nieuwe favoriete plek zijn om de leukste dingen te scoren. Van lekker eten tot ambachtelijke en bijzondere spullen: alles is er te vinden. Het is misschien niet een normale markt zoals je gewend bent, maar kun je er terecht voor mooie spullen voor in huis, hippe sieraden en handgemaakte items waar elk hart harder van gaat kloppen. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of wat lekkers.

Of je nu met het hele gezin gaat, met je partner of juist alleen: Sunday Market Zwolle is een plek voor iedereen! En wees niet bang voor het weer. Bij droog weer staat de markt gewoon buiten, maar bij regen wordt het verplaats naar binnen bij Pistache. Zo kun je altijd de leukste dingen scoren, ongeacht het weer. En daarnaast is Pistache ook gewoon open waardoor jij ook nog voor je duurzame kleding, kaarten en leuke accessoires terecht kunt.

De eerste markt is al snel. Deze wordt namelijk al op 9 septembergehouden!Hiervind je de data van de andere dagen. De markt zal van 13:00 uur tot 17:00 uur zijn, en entree is gratis! Kortom: dit mag je niet missen!

Volg Sunday Market Zwolle op Instagramof Facebookvoor de laatste nieuwtjes en bekendmaking van nieuwe data!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.