Deze ondernemingen vind je in Pistache

Bedrijven in Pistache De Werfwinkel Edel en IJdel K-Fix-T Coupeur

Wat veel mensen niet weten, is dat er meer te beleven valt in Pistache dan je op het eerste oog zult zien. Want naast de velen producten die er te koop zijn, zijn er ook een paar ondernemingen te vinden. Ondernemingen die hun bedrijf gevestigd hebben in het mooie Pistache pand. Want dit is natuurlijk ook mogelijk! Ben je benieuwd welke bedrijven dit zijn? Ik stel ze aan je voor!

Ondernemingen in Pistache

Deze ondernemingen vind je in Pistache

1.     Edel en IJdel

Vaste klanten van Pistache zijn vast wel bekend met het sieradenmerk Edel en IJdel. Het sieradenmerk bestaat uit Karin Kos en Iris Dornbos, beiden sieradenmakers met een eigen unieke stijl. Door hun verschillende creatieve ideeën krijg je hele unieke sieraden die je nergens anders kunt krijgen. Ga langs bij hun vitrine op de eerste verdieping of ga zelf bij ze langs om jouw unieke ontwerp te laten maken.

2.     De Werfwinkel

Nog op zoek naar een (nieuwe) uitdagende baan? Dan moet jij zeker even doorlopen naar de hut van De Werfwinkel. Dit werving- en selectiebureau gaat jou namelijk helpen met het zoeken naar je nieuwe droombaan. Van dinsdag t/m vrijdag werken de dames van De Werfwinkel bij Pistache, dus schroom zeker niet om langs te gaan!  

3.     Coupeur K-Fix-T

Nog een broek in de kast liggen met een gat of een blouse zonder knopen? Breng ‘m dan langs bij Benjamin van K-Fix-T en hij zal het voor je herstellen. Niets is voor hem te gek en door zijn vakkundigheid is hij zelfs bereid om van jouw ontwerp een uniek kledingstuk te maken. Hoe leuk is dat?

4.     De koffiebar

Oké, de koffiebar is natuurlijk onderdeel van Pistache. Toch staan hier vakbekwame barista’s die met alle liefde voor jou een kopje Illy koffie, uitgebreide lunch of een stuk cake voor je maken. Ga zitten bij de corner beneden of neem boven achter in de winkel plaats. Hier heb je ook een heel mooi uitzicht over de winkel Waanders in de Broeren en natuurlijk over de winkel van Pistache. Ik kan me geen betere plek bedenken om een kopje koffie te drinken! 😉

Houd onze social media goed in de gaten want hier vertellen wij het eerste als er evenementen zijn of nieuwe bedrijven in Pistache!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.