Deze sieradenmerken verkopen we bij Pistache!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: sieraden zijn je beste vriend bij het kiezen van een outfit. Ze geven je outfit de letterlijke puntjes op de I, en maken ‘m helemaal af. Niet zo raar dus dat we bij Pistache fan zijn van mooie sieraden én sieradenmerken. Benieuwd wat voor schitterende merken je bij Pistache kunt vinden? Wij stellen ze graag aan je voor!

Sieradenmerken bij Pistache

Deze sieradenmerken verkopen we bij Pistache

1.     Edel en IJdel

Unieke en bijzondere sieraden, dit vind je allemaal bij Edel en IJdel. De sieraden worden met de hand gemaakt en het assortiment verandert continu. Ben je op zoek naar iets speciaals? Karin en Iris maken ook sieraden op aanvraag, dus je kunt je eigen unieke sieraad ontwerpen. Hoe leuk is dat?

2.     Juulry

Alle fans van minimalistische sieraden verzamelen! Juulry is hét merkje dat jouw sieradenhart doet overlopen. Met een breed assortiment aan knopjes en ringen is er altijd wel een oorbel die bij jou past. De oorbellen worden gemaakt van 925 Sterling Zilver en brass, en alles is volledig nikkel vrij. Je hoeft dus niet bang te zijn voor allergieën!

3.     Iris Nijenhuis

Vers van de pers is het merkje Iris Nijenhuis. Deze Amsterdamse ontwerper maakt sieraden door middel van lasersnijden en de verschillende vormen en structuren puzzelt ze dan weer in elkaar. Het resultaat: unieke sieraden die net wat anders zijn, maar perfect bij je outfit passen. We like!

4.     Julia Otilia

Een merk, zo subtiel en puur dat je stiekem de hele collectie wilt kopen. Julia Otilia verkoopt tijdloze sieraden met een Scandinavische touch. De vormen van de sieraden zijn geïnspireerd op details uit de natuur waardoor je mooie one-of-a-kind sieraden krijgt. De materialen zijn daarnaast duurzaam, dus je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.