Deze workshops kun je bij Pistache volgen in oktober

Workshops in oktober

Het is nog geen oktober, maar de workshops bij Pistache in oktober staan al wel gepland. En het beloofd een drukke maand te worden! Van kunstzinnige workshops zoals het versieren van keramiek tot het maken van je eigen zilveren ketting; deze workshops wil je zeker niet missen!

Workshops bij Pistache in oktober

Workshops bij Pistache in oktober

Workshop – Stipstijl

Datum: 4 oktober
Meer info
: evenement Facebook

Bij de workshop van Stipstijl leer je van Nynke om zelf keramiek te stippen. Je krijgt uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, maar ook top tips en kleuradvies. Zo leer je precies om saai servies om te toveren tot een mooiere variant! De kans is groot dat er een nieuwe hobby wordt geboren, want je wil toch meer van dat gezellige servies in je kast hebben?

Workshop – Maak je eigen ketting met hanger

Datum: 4 oktober
Meer info: evenement Facebook

Notitieboekjes bij de hand: Edel & IJdel gaat je bij deze workshop helpen om zelf een ketting te maken. Je leert hier de fijne kneepjes van het vak en je krijgt een kijkje achter de schermen bij het maken van sieraden. Zagen, schuren, vijlen, poetsen. Alles komt erbij kijken, en aan het einde van de avond ga jij met je eigen unieke ketting naar huis.

Workshop – Professioneel kleuradvies      

Datum: 10 oktober
Meer info:
evenement Facebook

Ben jij ook benieuwd wat voor kleurtype jij bent? Het zou een hoop tijd schelen tijdens het winkelen. Tijdens de workshop Professioneel kleuradvies gaat Ebrina van Jes4Jes je helpen om je eigen kleurenpalet te ontdekken. Geen ongedwongen advies, maar gewoon een gezellig onderonsje onder het genot van een kopje koffie. Ook leuk: op het einde krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis!

Workshop – Kom kennismaken met Bloomon

Datum: 18 oktober
Meer info:
evenement Facebook

De bloemen van Bloomon zijn altijd een leuke sfeermaker in je woonkamer. Ben jij nog niet bekend met de Bloomon-service? Tijdens deze workshop leer je Bloomon kennen en komt er zelfs een Bloomon-stylist aan het woord. Ze gaat je precies vertellen hoe je jouw bos bloemen echt laat opvallen en deelt ze handige tips & tricks. En daarnaast mag je zelf ook een boeket maken én meenemen naar huis! Hoe leuk is dat?

Workshop – Creative Lettering


Datum: 20 oktober
Meer info
: evenement Facebook

Weet jij alle geheimen van het handlettering al? Dan is deze workshop wat voor jou! Met Creative Lettering ga je een flinke stap verder, en bij deze workshops leer je alles wat je moet weten om je letters nog mooier te maken. Van 3D-effecten tot het versieren van je letters; het komt allemaal aan bod. Zeker de moeite waard om te proberen!

Auteur: Jaimy Boer

Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.