Dit kun je in het eerste herfstweekend allemaal in Zwolle doen!

Herfstweekend Sunday Market

Yes! Het is vandaag officieel herfst. We worden meteen overvallen met een herfststorm, maar dat mag voor mij de pret zeker niet drukken. Ik kan namelijk niet wachten tot ik mijn eerste herfstwandeling kan maken en stiekem mijn warme kleding – die al een tijdje in mijn kast ligt te wachten - aan kan doen. Heb jij dit weekend nog geen plannen? Dan moet je zeker even naar beneden scrollen! Ik ga je namelijk precies vertellen wat je dit weekend allemaal kunt doen. Handige tip: een paraplu is niet bepaald overbodig dit weekend…

Herfstweekend Zwolle

Dit kun je in het eerste herfstweekend allemaal doen!

1.     Tentoonstelling van Yuri Honing en Mariecke van der Linden

Wil je de kou ontvluchten? Dan is Museum de Fundatie de juiste plek om naartoe te gaan. Zaterdag zal hier namelijk de tentoonstelling geopend worden van Yuri Honing en Mariecke van der Linden: Goldbrun. Bij deze tentoonstelling zal (jazz)muziek en kunst samenkomen in een totaalkunstwerk over de angst en ontluistering in Europa tijdens de jaren van de Koude Oorlog. Een unieke ervaring die je zeker niet mag missen.

2.     Een schattenjacht in de binnenstad

Voor een beetje spanning en sensatie moet je dit weekend zeker mee doen met de schattenjacht. Individueel of in groepjes van twee kun je mee doen aan dit spannende spel en door middel van aanwijzingen door de hele stad kom je steeds dichter bij de schat: €250.-. Diegene die dit het snelste vindt, mag het geld houden! Hoe leuk is dat? Hier vind je meer informatie over de start van het event en de tickets.

3.     Internationale platenbeurs in de IJsselhallen

LP liefhebbers kunnen hun hart dit weekend zeker ophalen. Op zondag zal er namelijk een internationale platenbeurs in de IJsselhallen zijn. De IJsselhallen zal helemaal omgetoverd worden tot platen walhalla met keuze uit uiteenlopende muziekgenres. Daarnaast zullen er ook cd’s, dvd’s en merchandise te koop zijn. Misschien vind je hier wel dat ene plaatje waar je al zo lang op zoek naar bent! Entree tickets kun je bij de deur kopen.

4.     Sunday Market Zwolle

Het is weer zo ver! De Sunday Market Zwolle komt na een succesvolle eerste editie weer terug. Zondag zal het Eiland weer the place to be worden om allemaal bijzondere, leuke en creatieve producten te scoren. Van mooie decoratie voor in huis tot hippe haarbanden; je vindt het allemaal op het Eiland. En wees niet bang, bij slecht herfstweer zal de markt gehouden worden binnen bij Pistache!


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.