Doei trends! Deze essential heb jij elk seizoen nodig

Elk seizoen is er wel een trend waarmee de winkels volhangen. Waar we vorig jaar de ruitenprint in overvloed zagen, heeft dat de komende herfst ruimte gemaakt voor de slangenprint en faux fur, a.k.a. nep bont. Alleen wat gebeurt er met deze kleding als het seizoen voorbijis? Het eindigt waarschijnlijk onderin de kast of in de kledingcontainer met de andere kledingstukken van voorgaande seizoenen. Super zonde! Gelukkig kan het ook anders.

Investeer in een mooie leren tas

Hoe leuk het ook is om met de trends mee te doen, het blijft natuurlijk zonde dat de kleding na het betreffende seizoen niet meer gebruikt wordt. Zo wordt de textielberg alleen maar groter. Neen, in dit geval kunnen we het beste doen wat oma vroeger altijd zei: investeren in je toekomst! En dan in tas-vorm. Een leren tas om precies te zijn!

Een leren tasheeft meer voordelen dan je denkt. Zo is het vaak een tijdloos design waardoor het elk seizoen je beste vriend zal zijn. Door het kwalitatief goede leer zal de tas ook elke stortbui of storm overleven. Moet je nagaan hoeveel jaren plezier je er van zult hebben!

Ben jij nu ook nog op zoek naar de perfecte leren tas, maar kun je hem nergens vinden? De winkels hangen vol met leren tassen, maar hier hangt-ie natuurlijk niet tussen. Gelukkig kun je bij Pistache zelf je eigen leren droomtas maken! Marieke van Stijlhuiszal namelijk op 6 september de hele middag bij Pistache zijn om de workshop Leren tas maken te geven. Hoe leuk is dat?

Je kunt zelf nog kiezen of je een kleine tas, armband, sleutelhanger of armband gaat maken. De prijzen variëren van €25 tot €65, en de workshop is inclusief materiaal en een drankje met wat lekkers. Dit mag je toch niet missen? Schrijf je hierin en kom ook!

Auteur: Jaimy Boer
Bron: Unsplash


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.