Komt dat zien: de Sunday Market op het Eiland

het Eiland Sunday Market

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zo ver: de eerste editie van de Sunday Market op het Eiland. Eerder vertelden we je al dat je dit groot in je agenda moest zetten, maar nu hebben we nog een betere reden om de zondag op het Eiland te spenderen. Lees gauw verder!

Pas op: na het lezen van dit artikel is de kans groot dat je al je afspraken voor zondag gaat afzeggen.

Sunday Market op het Eiland Pistache

Komt dat zien: de Sunday Market 

Zondag wordt marktdag! Op 9 september staat het Eiland vol met leuke, hippe en vooral bijzondere marktkramen waar je terecht kunt voor fijne spullen. Zo staat Atelier aan het kanaal er met mooie omslagdoeken, handgemaakte tassen en sieraden, en Slow met leuke oorbellen, plantjes en alles om je huis helemaal op te fleuren. Verwacht dus veel leuke hebbedingetjes!

Ook voor kleding moet je even langs wippen! Kleingoed verkoopt er namelijk allemaal leuke baby- en kinderkleding en staat Marlieke van Creatief bij Marlieke er met handgemaakte poncho’s, mutsen en alles waar je maar blij van wordt. Bij Sorelle Bandeau kun je terecht voor hippe haarbanden en natuurlijk is Pistache ook open waardoor je nog steeds je favoriete duurzame merken kunt kopen.

Een natje en een droogje

En de paraplu’s mogen thuis blijven! Als we Piet Paulusma mogen geloven, blijft het droog en komt zelfs de zon om de hoek kijken. Dat is toch perfect weer om over een markt te struinen? Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie van Pistache, iets lekkers van Bonbonnerie Borrel en kun je er zelfs ambachtelijk ijs kopen. Jum!

Zien we je zondag? De markt is van 13:00 tot 17:00 uur, op het Eiland. Entree is gratis en iedereen is welkom!

Meld je hier aan voor het event of voor de volgende edities!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.