Kuyichi Pure GoodsEen van onze meest vertrouwde merken bij Pistache is denimbrand Kuyichi. Begin 2016 heeft Floortje Dessing samen met haar vrienden dit merk overgenomen.

Natuurlijk zijn de jeans van biologisch katoen, maar de nieuwe collectie is nog duurzamer doordat er geen gebruik is gemaakt van leer. De patch op de broeken is van jacron. Jacron heeft een leather-look maar is gemaakt van sterk papier dat gewoon gewassen kan worden.

Naast een uitgebreide jeanscollectie maakt Kuyichi ook tops, truien, vesten en jassen. Deze kledingstukken hebben net als de jeans een stoere, sexy en nonchalante uitstraling.

Kuyichi - 100% biologisch katoen
Alle katoen die Kuyichi gebruikt is 100% biologisch katoen. Biologische gewassen worden geteeld zonder het gebruik van chemische meststoffen, pesticiden en insecticiden. Biologisch katoen is 100% pesticidenvrij.

Pesticiden vervuilen grond en water, doden dieren in het wild en schaden de omgeving. Het creëren van biokatoenen garens vermindert de CO2-uitstoot met 60% in vergelijking met conventioneel katoen. Verder is ook beter voor de mensen die het verwerken en voor je eigen huid.


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.