Duurzame én mooie jeans koop je bij Pistache

duurzame jeans Kuyichi Mud Jeans Pistache

Duurzame jeans Pistache

Bij Pistache zijn we natuurlijk groot voorstander van duurzame kleding. Het is immers beter voor het milieu en uiteindelijk ook voor jou. Gelukkig hebben wij een winkel vol met duurzame kleding zodat er leuk uitzien én goed bezig zijn voor het milieu niet moeilijk hoeft te zijn. Onze jeans zijn bijvoorbeeld goed vertegenwoordigd aangezien wij de merken Kuyichi en Mud Jeans verkopen. En die mogen zeker niet in je kast ontbreken! Waarom? Wij vertellen het je!  

Duurzame en mooie jeans: Kuyichi en Mud Jeans

Kuyichi en Mud Jeans staan beiden bekend om hun mooie fittingen, wassingen en kwaliteit van de spijkerbroeken. En daarnaast is het ook nog eens volledig duurzaam! De broeken van Kuyichi worden bijvoorbeeld helemaal transparant weergegeven op hun website. Hier vind je namelijk precies wie de broeken produceren, waar dit gedaan wordt, hoe de broeken vervoerd worden, wie dit doen en zelfs wat er met de resten gedaan wordt. Zo ben je verzekerd van een 100% duurzame broek!

Mud Jeans hebben een hele duidelijke missie: Be kind to this world. Recycle your jeans. Want bij het krijgen van een wereld zonder rotzooi moet je klein beginnen. Bij een spijkerbroek bijvoorbeeld! Met een broek van Mud Jeans die gemaakt is van organische en gerecyclede jeans ben je al heel goed op weg. Daarnaast is er zelfs een repair service die je broek weer helemaal mooi kan maken en waar je zelfs je oude jeans naartoe kunt sturen. Per broek krijg je €10,00 korting op je aankoop of een complete maand gratis leasen. Want jazeker, bij Mud Jeans kun je ook een spijkerbroek huren. Als je bijvoorbeeld nog niet zeker van je aankoop bent. Hoe handig is dat?

Schaf dus snel een paar aan en begin met een betere wereld! Elke stap telt immers!

Beeld: Kuyichi
Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.