Nieuw bij Pistache: Archive Studio Amsterdam

Archive Studio Amsterdam

Keramiek is een trend dat steeds populairder wordt op interieur gebied. Natuurlijk zijn we al bekend met keramieken vazen en tegels, maar ook keramiek servies is iets wat we graag willen zien. Servies is namelijk steeds multifunctioneler geworden, en doet zeker niet alleen maar dienst voor je broodje kaas. Een bord is namelijk ook geschikt om je sieraden of sleutels op te leggen en een mok weer voor je favoriete pennen of handlettering potloden. Bij Pistache zijn we weer een leuk merkje rijker die jouw interieur-hart doet overlopen! Ik presenteer u: Archive Studio Amsterdam.

Archive Studio Amsterdam

Nieuw bij Pistache: Archive Studio Amsterdam

Archive Studio Amsterdam is een design studio waarbij alle aandacht gefocust is op de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Niks overdreven poespas, de producten zijn mooi in hun eenvoud. Het belangrijkste is immers de functie, niet waar?

Archive Studio Amsterdam is een typisch merk waar je altijd ontzettend hebberig van wordt. Zo hebben ze een uitgebreid assortiment van keramieken koppen, kommen, borden en verkopen ze ook complete sets. Zo heb je altijd mooi servies in huis!

De gehele collectie wordt met de hand gemaakt in een werkplaats in Vietnam waar ambacht voorop staat. Wat een goed initiatief van Archive Studio Amsterdam is, is dat het maken van deze producten de lokale economie steunt. Hierdoor worden ze gesteund door de Europeese Unie en hoeven ze geen invoerkosten te betalen. Om die reden betaal je niet veel voor hun producten en steun je daarbij ook nog eens de lokale gemeenschap!

Alle producten kunnen in de vaatwasser en magnetron, en zijn daarbij ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo heb je mooie effen kleuren zoals donkergrijs en terracotta, maar ook een gespikkelde variant met zwarte of witte spikkels. Juist leuk als je alles in de mix gooit!  

Haast je dus snel naar Pistache en pimp jouw servieskast of koffietafel met het mooie servies van Archive Studio Amsterdam!  

Auteur: Jaimy Boer

Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.