Nieuw bij Pistache: Bull Republic

Bull Republic Mannen merk Nieuw merk Tijdloze basics

Bij Pistache verkopen we duurzame kleding voor zowel vrouwen als mannen. En we hebben weer een ontzettend leuk merk in de winkel hangen voor mannen! Ik stel u voor aan: Bull Republic. Bull Republic biedt je de perfecte essentials die de basis vormen voor elke outfit. Ben je benieuwd? Scroll dan naar beneden!

Bull Republic Pistache

Bull Republic

Bull Republic is een Nederlands merk dat jouw outfit helemaal afmaakt met klassieke basics. De items zijn voor zowel zakelijk als informeel geschikt, en de combinaties zijn eindeloos. Perfect voor bij een net pak of als je in het weekend voor casual gaat. De producten van Bull Republic geven je outfit de puntjes op de i!

Ook leuk: de producten worden ontwikkeld in Nederland en gemaakt in ateliers in Italië en Portugal. Veel van de producten worden handgemaakt door familiebedrijven, dus van vakmanschap is zeker sprake. Het vak is namelijk van generatie op generatie doorgegeven. Ook gaan de schoenen door het kalfsleer langer mee dan goedkoper geproduceerde merken. De zolen zijn daarnaast ook bij een vakman te vervangen. Hierdoor zullen er niet snel nieuwe schoenen geproduceerd worden. De items zijn dus ook allemaal duurzaam.

Bij Pistache vind je mooie T-shirts, riemen die je op maat kunt maken, kalfsleren schoenen, tijdloze colberts en sokken die onder elk pak of outfit passen. Zo ben je altijd verzekerd van een outfit dat van top tot teen klopt.

Auteur: Jaimy Boer
Beeld: Bull Republic


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.