Nieuw bij Pistache: J-LAB3L

Yes! Bij Pistache kun je terecht voor mooie, duurzame en verantwoordelijke dames, heren- en kindermerken, en nu mogen we weer een nieuw merkje welkom heten in onze mooie winkel in Zwolle. Ik stel je voor aan J-LAB3L. Verantwoordelijke dameskleding, maar met een hippe touch. Zeker een merk die niet in je kast mag ontbreken! Waarom? Wij vertellen je het hieronder.

J-LAB3L bij Pistache

Nieuw bij Pistache: J-LAB3L

Bij Pistache houden we van duurzame en eerlijke kleding, maar vooral als het een merk is dat weet wat wij vrouwen willen en nodig hebben in de kast. Je snapt dan ook hoe blij we zijn dat J-LAB3L nu ook onder ons dak te verkrijgen is! J-LAB3L is opgericht door Janneke en Judith, twee vrouwen die door hun talenten mooie kleding kunnen ontwerpen die goed zijn voor mens én natuur!

Ondanks dat het merk nog niet heel lang bestaat, het label is pas in juli 2018 gelanceerd, heeft het al wel een goede en duidelijke missie: het streven naar eerlijke, duurzame en verantwoordelijke kleding zonder het oog voor schoonheid en trend te verliezen. Zo koop je dus kleding waar jij er fantastisch in uitziet, maar waarmee je ook goed bezig bent voor het milieu en de wereld.

Bij het kopen van een kledingstuk van J-LAB3L ben je van een heleboel dingen verzekerd. Zo weet je zeker dat het kledingstuk van een eco-vriendelijke stof als bamboe of Tencel is gemaakt. Worden de mensen die de kleding maken eerlijk betaald en werken ze in een veilige omgeving. Wordt alles gerecycled waaronder het etiket van het kledingstuk. Compenseren ze het verzenden van de collectie vanuit Indonesië naar Nederland door een boom te planten in het “Trees for All”-project én worden sommige delen van de collectie gekoppeld aan een social project om het milieu of leven van mensen en dieren te verbeteren. En bij het kopen van het betreffende product gaat er ook nog een percentage van de winst naar dat goede doel. Steek dat maar mooi in je zak!

Je snapt: wij zijn helemaal enthousiast over J-LAB3L! Benieuwd hoe hun collectie er uitziet? Bezoek dan snel onze winkel op het Eiland, want hier kun je ze bewonderen!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.