Nieuw bij Pistache: Moes Design

Kleding Moes Design nieuw merk

When graphic meets fashion! Bij Pistache vind je natuurlijk een uiteenlopend assortiment met de leukste producten. Van sieraden met een echt plantje tot een tool waarmee je alles kunt oplossen; wij draaien onze hand er niet meer voor om. En nu hebben we weer een topper van een merk aan ons assortiment toegevoegd: Moes Design. Een kledingmerk waarbij de focus is gelegd op grafische ontwerpen. Het resultaat: een hele toffe collectie die je zeker in je kast moet hebben!

Moes Design Pistache

Nieuw bij Pistache: Moes Design

Moes Design is van alleskunner Stephan Moes. Door zijn baan bij een architectenbureau is het tekenen van ontwerpen niet compleet nieuw voor hem, en bezit hij de skills om hele grafische ontwerpen te maken. Iets wat je zeker terug ziet in de kleding.

Leuk weetje: Moes Design is nooit meteen als bedrijf begonnen. Stephen had namelijk een grappig ontwerp gemaakt, en voor de grap opgestuurd naar een ontwerpwedstrijd van een gerenommeerde Amsterdamse gallery. Toen hij dit gewonnen had, is ook het idee gekomen om er een bedrijf van te maken.

Ondanks dat de kleding verschillende ontwerpen hebben, hebben ze één ding gemeen: ze betekenen allemaal Moes Design. In een doolhof, braille, morse, polygon en zelfs in KIX code. Dit laatste is een streepjescode die door PostNL gebruikt wordt om via de machine de adressen te lezen. Hoe leuk is dat?

Moes Design Pistache

Bij Pistache vind je een groot deel van zijn collectie, en kun je zelf ook zo’n mooi T-shirt of sweater scoren van Moes Design. De kleding is namelijk uniseks waardoor zowel vrouwen als mannen in een kledingstuk kunnen rondlopen. Daarnaast hebben ze ook een kindercollectie.

Haast je dus snel naar Pistache en sla snel zo’n leuk T-shirt of sweater in! Je outfit upgraden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.