Nieuw bij Pistache: pindakaas tappen met WEnutbutter

Pindakaas tappen WEnutbutter

Alle pindakaas-liefhebbers verzamelen! Bij Pistache kun je namelijk vanaf vandaag je eigen pindakaas maken in de WEnutbutter-automaat. Hoe leuk is dat? En een fijne bijkomstigheid: het is normale pindakaas. Geen onnodige ingrediënten dus!

WEnutbutter bij Pistache

Nieuw bij Pistache: WEnutbutter

Binnen enkele seconden draai jij je eigen pot pindakaas in elkaar. En het enige dat je daarvoor hoeft te doen is op de knop te drukken! Oftewel: peanuts! Kind kan de was doen. En jij gaat met je eigen getapte pindakaas naar huis. Dat is toch veel lekkerdere dan die kant-en-klare potten uit de supermarkt?

En zoals ik al zei is het enige ingrediënt pinda’s. Je hebt dus geen onnodige ingrediënten, oliën en zout in de pot zitten. Alleen de pinda’s die je boven in de automaat kunt zien. Vers geroosterd en alleen de beste van de beste pinda’s. En daar houden we van!

Je kunt natuurlijk gaan voor normale pindakaas, maar is er bij Pistache ook de mogelijkheid om te kiezen voor choco of chipotle. Chipotle is een pittige variant, perfect voor iedereen die klaar is met de normale pindaas.

Kom dus snel langs bij Pistache en tap je eigen pindakaas! Wedden dat dit veel lekkerder is dan de pindakaas uit de supermarkt?

Auteur: Jaimy Boer

Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.