Nieuw bij Pistache: Rhumaa

Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een nieuwe garderobe. Eentje waar je in een oogopslag verliefd op wordt en die je het liefst in een lijstje aan de muur wilt hangen. Voor iedereen die op zoek is naar dit gevoel, moet zeker even naar Pistache gaan! Sinds vandaag verkopen wij namelijk Rhumaa: een merk dat duurzaamheid, kunst en mode combineert. Het resultaat: een collectie waar de hoofden zeker van zullen draaien!

Nieuw bij Pistache Rhumaa

Nieuw bij Pistache: Rhumaa

Je hoeft geen expert te zijn om een mooi merk te herkennen. En dat Rhumaa een mooi merk is, is een feit! Rhumaa geeft jonge kunstenaars een platform waar zij hun talent kunnen laten zien, en doen dit door kunst, verhalen en cultuur dichter bij elkaar te brengen. En daarnaast is het ook nog duurzaam! Hoe goed is dat?

De kleding van Rhumaa is te herkennen aan de mooie stoffen, de toepassing van design, kleur en de hoge kwaliteit van het materiaal. De collectie is ontworpen voor de vrouw die een druk leven leidt en de hele dag heen en weer vliegt. Daarom bestaat de collectie uit comfortabele pasvormen, tijdloze ontwerpen en kleding dat onderling ook goed te combineren is. Zo ben je in één keer klaar met je outfit!

Kan dit nog beter? Jazeker! Rhumaa geeft namelijk een percentage van de winst aan de Rhumaa Foundation. Dit is een foundation dat verschillende projecten en programma’s in Kaapstad steunt waarmee jonge kunstenaars hun creatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen en meer kansen hebben in de banenmarkt.

Is jouw kast dus nog niet herfst-waardig? Dan mis jij zeker een Rhumaa item. De collectie van nu heeft mooie natuurkleuren zoals bordeaux, navy blauw, ice blauw, donkerbruin en zelfs beige. Combineer het met de printjes of met het pak, en je hebt een outfit waarmee jouw dag zeker goed begint!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.