Nieuw bij Pistache: The Personalitea

The Personalitea

In de herfst is het natuurlijk heerlijk om met een warm kopje thee op de bank te zitten. Maar dan willen we natuurlijk wel een thee hebben die goed bij ons humeur en smaak past. Gelukkig verkopen we bij Pistache vanaf volgende week The Personalitea, een thee die helemaal aansluit bij jouw dag. Hoe leuk is dat?

Nieuw bij Pistache: The Personality

Nieuw bij Pistache: The Personalitea

The Personalitea wordt jouw nieuwe favoriet bij guur weer. Door de veelzijdige smaken en blends is er altijd wel een thee die bij jou past. Zo kun jij je dag echt goed beginnen met een bijpassende thee! Daarnaast ben je ook verantwoord bezig, want het bedrijf schenkt veel aandacht aan ‘vergeten’ theebladeren. Hartstikke zonde dat ze vergeten worden, want de smaken zijn heerlijk!

Bij het samenstellen van de smaak maken ze gebruik van hele bladeren, bessen, kruiden en bloemen. Ze zijn met liefde gekweekt en verhandeld, zodat elke druppel smaak behouden blijft. En dat proef je goed! De producten zijn daardoor ook ingedeeld naar het karkater of gemoedtoestand die je hebt. Zo hebben ze smaken als comfort, manager, rebel en explorer.

Naast de zogenoemde ‘personalitea’ verkopen ze ook ‘fuctionalitea’. Dit zijn smaken zoals diet, energy, seks en zelfs hangover. Smaken waar je op een brakke zondag of moeizame maandag echt wat aan hebt. Hoe handig is dat? En natuurlijk ook leuk om te geven als cadeau!

En ondanks dat het bedrijf nog geen jaar bestaat, hebben ze al wel grote ambities. Zo willen ze dat de klant in de toekomst zelf een theeblend samen kunt stellen. Zo heb je een thee die nog beter bij je past!

Kortom: deze thee mag niet in jouw keukenkastje ontbreken! Ren dus snel naar Pistache en koop jouw favoriete smaak! 

Psst! De thee is nu ook verkrijgbaar in onze webshop. Klik dus snel hier!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.