Nieuw merk bij Pistache: Brandt Kaarsen

Pistache lovesnieuwe merken. En we hebben weer een topper van een merk in de winkel liggen! De kaarsen van Brandt kaarsen gaan jouw huis helemaal omtoveren tot een fleurige variant met diverse geuren zoals lavendel, jasmijn, kamperfolie, kokosnoot + aloë vera, cederhout & vanille en sandelhout & patchouli. Elke kaars is met liefde en zorg gemaakt, en dat merk je. Begin het najaar dus goed met een kaars van Brandt Kaarsen!

Brandt KaarsenDe kaarsen van Brandt Kaarsen zijn handgemaakte sojakaarsenen worden in Utrecht gegoten. De stijl van de kaarsen is geïnspireerd op de vintage apotheek met een moderne twist. Hierdoor passen ze in elk huis; van modern tot minimalistisch interieur.

Ook zijn de kaarsen volledig duurzaam. De kaarsen worden in kleine hoeveelheden gegoten en gemaakt met ecologische soja was. De lonten zijn van katoen en er komen geen chemicaliën of verf aan te pas. Ook is de verpakking van de houtcollectie duurzaam, dit wordt namelijk altijd verpakt in een katoenen zakje. Die kun je na het kopen van de kaars weer hergebruiken voor het inpakken van een cadeautje of om een klein plantje in te doen. En de recycle tip die ze zelf geven: Als je kaars is opgebrand, was hem dan af en je hebt een prachtig glas. Multifunctioneel dus!  

Deze kaarsen laten je ook zeker niet in het donker zitten. De apotheek kaarsen branden namelijk 20-25 uur en de houtcollectie zelfs 50-55 uur. Begin het najaar dus goed en schaf zo’n prachtige kaars aan! Heerlijk voor bij het lezen van een goed boek, als je wil ontspannen of gewoon om je huis lekker te laten ruiken. En daarnaast zijn de kaarsen natuurlijk een pareltje voor het oog!


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.