Nieuw: Pistache pop-up caféVanaf 5 juli 2018 toont een groot aantal examenkandidaten hun eindwerk op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle onder de titel ‘Cibap Graduates 2018’. Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd: Mediavormgever, Ruimtelijk Vormgever, Creatief Vakman, Specialist schilder, Filmmaker (AV) en fotograaf, Visueel deSigner en Grafisch ontwerper..

Pistache pop-up café
Een van deze locaties is het het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat inclusief een Pistache pop-up café. Tijdens de openingstijden gaan wij heerlijke illy koffie serveren met natuurlijk iets lekkers. Dus ben je in de buurt? Kom dan even langs om de expositie te bekijken en te genieten van een lekker kopje koffie.

De expositielocaties

Museum De Fundatie

Per opleiding zijn drie studenten genomineerd voor de Cibap Talent Award. Hun werk is te zien in Museum de Fundatie.

Expositieperiode: 5 t/m 22 juli
Adres: Blijmarkt 20
Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Transit (het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat)
Hier laat het Cibap zich in de volle bandbreedte zien. Het eindwerk van een groot aantal examenkandidaten van alle opleidingen wordt hier geëxposeerd. Ook is er werk te zien van een aantal docenten, die dit jaar zijn afgestudeerd aan Artez.

Expositieperiode: 5 t/m 15 juli
Adres: Luttekestraat 35
Openingstijden: donderdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur en op woensdag 11 juli van 11.00 – 17.00 uur.

Mini-pop-up-caravans
Ook zijn er op een aantal plekken in de stad mini-pop-up-caravan-tentoonstellingen van 5 t/m 8 juli.

PROTO
Van 5 t/m 8 juli vindt PROTO plaats. Een nieuw vierdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Verspreid over verschillende locaties zijn er tentoonstellingen, lezingen, wandelingen, modeshows en andere festiviteiten.

Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.