Report: Sunday Market Zwolle van 6 september

Sunday Market

De kop is er af! Gisteren is namelijk de eerste Sunday Market Zwolle gehouden. We hadden ontzettend geluk met het weer en de sfeer was fantastisch! Benieuwd naar hoe de dag is verlopen? Wij vertellen je het in dit artikel.

Sunday Market

Sunday Market Zwolle van 6 september

De Sunday Market van zondag 6 september was een goede eerste editie. De standhouders hadden er zin in, de winkels hadden er zin in en ook veel mensen wilde deze markt zeker niet missen. Meteen om 13:00 uur druppelde er al wat nieuwsgierige mensen naar binnen, en om drie uur stond het plein zowat vol!

Op de markt kon je terecht voor alles. Van mooie handgemaakte sieraden van Edel & IJdel, vintage spullen voor in huis van Paulien Stapel en zelfs kleding voor je kind van het bedrijf Kleingoed was er te vinden. Ook wij stonden er met mooie kussentjes. Bonbonnerie Borrel verzorgde verder allemaal lekkernijen en was er zelfs een kraam waar je de Instagram-hit opgerold ijs kon proberen. NomNom Icerolls rolde de lekkerste smaken als Lemoncurd-Bastogne, Matcha-Honing, Oreo-Salted Caramel of Bramen-Merengue. Hoe leuk (en vooral lekker) is dat?

Voor iedereen was er genoeg te doen en daarnaast waren natuurlijk ook de winkels open op zondag. Je kon dus ook gewoon terecht voor je dagelijkse boodschappen en spulletjes. Mooi handig! Ook bij Pistache stonden we voor je klaar om de lekkerste Illy koffie te serven of te helpen met de leukste kaarten, duurzame kleding en leuke dingen voor in huis.

De volgende editie zal plaatsvinden op 23 september, dus die mag je ook zeker niet missen! Laten we hopen op net zulk lekker weer want na gisteren mogen we zeker niet klagen!

Volg Sunday Market op Instagram en Facebook en beleef hier de dag opnieuw met de foto’s!

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.