Sustainable Living Festival in Zwolle!

Op zaterdag 6 oktober 2018 wordt in Zwolle het tweede Sustainable Living Festival georganiseerd. Van 11.00 tot 17.00 uur staat bij Pistache in Zwolle een breed scala van eerlijke producten in het zonnetje. Initiatiefnemers Pistache en FRISGROEN willen bezoekers bewust maken van de mogelijkheden op het gebied van fair fashion, eerlijk en schoon produceren of het hergebruik van grondstoffen. Eerlijk, duurzaam en vooral ook verrassend.Podium
Dit festival biedt een podium aan eerlijke, duurzame mode en producten. De aandacht is hiervoor is sterk groeiende, consumenten zijn zich steeds meer bewust van het feit dat hun keuze er toe doet en het verschil kan maken. Het gaat om zorg voor mensen, klimaat en natuur. Hier is niets geitenwollensokkigs aan, sociale ondernemers produceren de meest hippe en gewilde producten op een eerlijke en duurzame manier. Met microkredieten worden ook ondernemers in de derde wereld in staat gesteld eerlijke producten te ontwikkelen en daarmee in het bestaan van vele huishoudens en gezinnen te voorzien.

Programma
Het Sustainable Living Festival biedt een interessant programma met een scala aan mooie mode en producten. De deelnemers aan dit festival vertellen met hun producten een verhaal. En lever je deze dag 5 plastic flessen in bij Pistache dan ontvang je een gratis kopje koffie. Map Renes, van onder andere FRISGROEN, exposeert diverse mode items. Meer informatie over deze en de andere deelnemers vind je op www.slzwolle.nl.

Het Sustainable Living Festival, 6 oktober 2018 bij Pistache, voor iedereen die mens, klimaat en natuur aan het hart gaat.


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.