Tip van Pistache: dit kun je dit weekend in Zwolle doen

We gaan wellicht een nat weekend tegemoet, maar dat betekent niet dat we ons moeten verstoppen in huis. Neen, dit weekend is er namelijk genoeg te beleven in Zwolle waar jij echt het huis voor uit moet. Pistache zet alles waar jij bij moet zijn op een rijtje! Vergeet je paraplu niet!

Dit kun je dit weekend allemaal in Zwolle done

Dit kun je dit weekend in Zwolle doen

1.  Bierpop in de IJsselhallen

Yes! Bierpop is terug in de IJsselhallen, en deze keer groter dan ooit! Met een line-up van onder andere Wulf, Suzan & Freek, The Cool Quest, Stones Sessions en natuurlijk als klapper op de vuurpijl Kensington is dit een editie die je niet mag missen. Schiet wel op, want de kaarten zijn bijna uitverkocht!

2.  Lampionnenoptocht in Westenholten

Zondag is het pas officieel Sint Maarten, maar voor jong en oud die niet willen wachten, kunnen zaterdag aansluiten bij de Lampionnenoptocht in Westenholten. De optocht vertrekt om 18:30 uur vanaf het Petuniaplein door het donkere Stinspark onder leiding van Excelsior. Vergeet je lampion niet!

3.  Storytrail stadswandeling Zwolle

Wil jij Zwolle eens vanuit een andere hoek zien? Zondag 11 november kun je met verhalenverteller Godefridus door het mooie stadshart van Zwolle en leer je kijken naar de Hanzestad zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Reserveren is verplicht en jong en oud mogen mee!

4.  Meander Bigband speelt in de Hoofdhof

De bekende Meander Bigband speelt zondag 11 november mee in het programma van Muziek met een Plus. En omdat het Sint Maarten is, mag iedereen zijn lampion meenemen! Speel je ook een instrument? Neem die dan ook zeker mee, want er is zelfs een gelegenheid dat je mee mag spelen! Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk is Pistache zaterdag ook open, en staan we voor je klaar met de mooiste woonaccessoires, trendy duurzame merken, een lekkere bak Illy koffie en gebak van Dudoc! Voor iedereen die het weekend goed wil inluiden. Zien we je zaterdag?  

Auteur: Jaimy Boer
Beeld: Stentor

 


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.