Volg of organiseer een workshopNiets is leuker dan zelf dingen creëeren met je eigen handen! Of het nou gaat om een schitterend boeket verse bloemen, een leren schoudertas, gestipte porseleinen schaaltjes of een professionele botanische tekening. Misschien vind je het leuk om aan persoonlijke ontwikkeling te werken? Zoek je kleding,- en kleuradvies, want wat past er nou het beste bij je huidskleur en ogen?

Of heb je behoefte aan begeleiding op mentaal vlak, in de vorm van mentale coaching, burn-out preventie of een purpose planner.  

Pistache biedt de mogelijkheid tot het volgen van diverse workshops en dat zijn er niet weinig! Wekelijks kun je aan de slag bij o.a. Bloomon, Stipstijl, Silleke, Paperfuel, Edel en IJdel, Jes4Jes en Stijlhuis. Zelf een workshop geven
Geef je zelf workshops? En zoek je nog een toffe ruimte? Look no further, bij Pistache is het heel makkelijk om aan de slag te gaan! We rekenen geen kosten voor de locatie of voor het personeel. Interesse? Mail voor meer informatie en de voorwaarden!


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.