Waarom de herfst het beste moment is voor een nieuw interieur

Als je naar buiten kijkt, zie je het eigenlijk al wel meteen: de herfst is nu eindelijk begonnen. De bomen beginnen te verkleuren, blaadjes vallen op de grond en de warme sjaals mogen weer uit de kast. Net als je garderobe, is het voor je interieur ook de juiste tijd om te veranderen. Het is namelijk ontzettend slim om dit te doen in het najaar! Benieuwd waarom? Scroll dan naar beneden.

Waarom de herfst het beste moment is voor een verandering van het interieur

Waarom de herfst het beste moment is voor een nieuw interieur

1.    De nieuwste trends zijn er

Net zoals elk seizoen, heeft de herfst ook de bijbehorende trends. Des te leuker om dan voor je interieur te gaan shoppen, nietwaar? Dit seizoen zien we veel natuurlijke invloeden met een minimalistisch tintje. Oftewel: haal genoeg planten in huis in rustige (keramieken) bloempotten.

2.    Het is nu nog niet te koud

Bij het veranderen van je interieur hoort natuurlijk veel bezoekjes aan interieurwinkels. En dat wil je natuurlijk wel met een klein zonnetje doen. Aangezien de herfst nog maar net van start is gegaan, zijn de temperaturen nu veel aangenamer om de winkels te bezoeken. Als de temperatuur onder kwik gaat, wil je natuurlijk alleen binnen zitten met een kop warme chocolademelk.  

3.    De winkels hangen vol

Trends of geen trends, elke interieurwinkel heeft per seizoen wel een assortiment waar je knikkende knieën van krijgt. Of het nu gaat om echte eyecatchers of juist subtiele printjes, het is nu de juiste tijd om je slag te slaan. Als je een paar weken wacht, is de kans namelijk groot dat het al uitverkocht is.

4.    Je hebt er weer tijd voor

In de zomer zat je elke avond op het terras te genieten van een bittergarnituur en een cocktail. En dan heb je geen tijd of zin om binnen te zitten. Nu het wat kouder is, en de terrassen beetje bij beetje zijn verdwenen, heb je weer tijd om binnen aan de slag te gaan. Zo besteed jij je tijd dus ook nog eens heel goed!

5.    Het is leuk om te doen

Ik denk dat iedereen stiekem wel een beetje blij wordt van een compleet nieuw interieur. Je kunt al je creativiteit er op los, en alle Pinterest-afbeeldingen kun jij in werkelijkheid maken. En ben je niet tevreden over je interieur? Dan kun je het gewoon weer veranderen, niemand die het doorheeft!

Bij Pistache hebben wij alles in huis om jouw interieur perfect te maken. Van leuke eyecatchers voor boven de bank tot mooie planten en kaarsstandaarden in mooie kleuren. En het fijne is: alles zit onder één dak, dus je hoeft niet alle woonwinkels te bezoeken! Is dat even handig!


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.