Yes! De koffiebar boven is open

Vaste klanten van Pistache weten natuurlijk dat er, naast de koffiebar beneden, ook boven een schitterende parel aanwezig is. Een koffiebar met net even iets meer zitplekken, een lekkere loungehoek en een mooi uitzicht over het plein bij Waanders in de Broeren. Ideale plek dus om je flat white te drinken en even te koekeloeren naar iedereen die daar rondloopt. De koffiebar was vanwege de warmte in de zomer gesloten, maar nu hebben we ontzettend goed nieuws: de bar is nu namelijk weer open!  

Koffiebar boven Pistache

Yes! De koffiebar boven is open

Driewerf hoera! Nu is er voor iedereen ook weer de mogelijkheid om boven een kopje koffie, truffel van Bonbonnerie Borrel of een lekker stukje taart van Dudoc te nuttigen. Slecht ter been of de hele familie mee in de buggy? No worries, de eerste verdieping is ook te bereiken met de lift. Èn een grotere koffiebar betekent meer plek, dus je hoeft niet bang te zijn dat je niet bij ons terecht kunt. 

Pas wel op! Voordat je bij de koffiebar boven bent, moet je eerst langs onze leuke winkel vol met producten met een hoge 'wil-ik-hebben' gehalte. De kans dat je met lege handen de winkel uitgaat is klein, dus een volle portemonnee is zeker een aanrader!

Bel dus snel de vriendin die je hoognodig weer moet zien of ga gezellig met je moeder een kopje koffie drinken. Niets is immers mooier dan Zwolle tijdens de herfst, dus wees er op tijd bij! Voor je het weet staat Jack Frost namelijk voor de deur. Al is Zwolle in sneeuw natuurlijk ook een plaatje. 😉


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.