Yes! Er komt een voorleesochtend van Brom de Vlieg bij Pistache

Opa’s, oma’s, vaders en moeders opgelet! Er komt een voorleesochtend van niemand minder dan Brom de Vlieg bij Pistache. Je weet wel, de vlieg die zo ontzettend graag wilde vliegen. Is dit boek bij jullie (klein)kinderen ook zo’n grote favoriet? Dan moeten jullie zeker even verder lezen!

Brom de Vlieg voorleesochtend bij Pistache

Yes! Er komt een voorleesochtend van Brom de Vlieg bij Pistache

Brom de Vlieg speelt natuurlijk al grote hoofdrollen bij jullie op de boekenplank. En nu is het ook mogelijk om Brom van dichtbij mee te maken! Op 27 oktober zal er namelijk een voorleesochtend bij Pistache georganiseerd worden. En hier zullen Brom en al zijn (muzikale) makkers natuurlijk ook aanwezig zijn!

De voorleesochtend zal in de koffiebar gehouden worden en uiteraard verzorgt Pistache de koffie en lekker gebak. Zo kan jouw kleintje genieten van de mooie verhalen en jij van de heerlijke koffie!  Uiteraard heeft de voorleesochtend gratis entree en is iedereen welkom.

De voorleesochtend zal op 27 oktober twee keer gehouden worden, de eerste begint om 10:30 en de tweede om 11:15. Het voorlezen zal ondersteund worden met live muziek waardoor de verhalen opeens wel heel echt gaan lijken. Hoe leuk is dat?

Na het voorlezen is er een mogelijkheid dat Bart en Leonie, de schrijvers van Brom de Vlieg, jullie lievelingsboek gaan signeren. Ook zullen er mooie aanbiedingen zijn, dus zeker even de moeite waard om een bezoekje te brengen!

Hier vind je nog meer informatie over de voorleesochtend! Zien we je 27 oktober?


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.