Zin in een leuke dag morgen?

Na een drukke werkweek is het leuk om op je vrije zaterdag naar Zwolle te gaan. Nu kan je natuurlijk rechtstreeks naar Pistache komen om te shoppen maar er is veel meer te doen in Zwolle. We hebben speciaal voor jou een leuke dagplanning gemaakt.


10.00 uur - Koffie met gebak!
Begin je dag goed en start met een lekker kopje illy koffie bij ons en geniet een van de overheerlijke taarten van Dudok. We hebben niet alleen de appeltaart, maar ook een frisse cheesecake en de feestelijke Red Velvettaart. En heb je zin in een tweede kopje? Gewoon doen!11.00 uur - Suppen!

Ga op je supsafari. Ontdek hoe Zwolle er vanaf de stadsgrachten uitziet. Suppen staat voor ‘Stand up Paddle’ en is de snelst groeiende watersport wereldwijd. Iedereen kan Suppen en binnen anderhalf uur heb je al een rondje gemaakt door de Zwolse gracht. Natuurlijk kan je je bij ons omkleden en eventueel je spullen achterlaten
Heb je geen om te shoppen? Pak dan een van onze Zwolse Deelfietsen. Delen is het nieuwe hebben. Wij delen onze Zwolse deelfietsen met jullie. Je hoeft niet meer zonder vervoer te zitten. Bij Pistache hebben we 2 fietsen staan die je gelijk kunt huren. Het enige wat je hoeft te doen is even de App downloaden en bij ons langs te komen. Natuurlijk geven we je enkele tips waar je leuk naar toe kan fietsen. Bijvoorbeeld naar de mooie IJssel of naar de Vecht.

16.00 uur - Borrel!
Helemaal voldaan meld je je weer bij Pistache voor een lekkere borrel of ga je naar een van de andere leuke zaken zoals bijvoorbeeld BijGiel, Het Wijnhuis of Stadscafé Blij.18.00 uur - Diner!

Zwolle staat bekend om de leuke en lekkere restaurants. Wil je wat luxer uit eten dan ga je naar onze achterburen ‘t Pestengasthuys of bijvoorbeeld naar Da Portare Via voor een lekkere pizza. Ook een echte aanrader is Coperto Restobar, kan je ook gelijk blijven slapen bij Pillows Hotels.


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.