Zo draag je de trend van het moment: de wikkelhaarband

Bij Pistache houden we van trends, mits ze natuurlijk goed voor het milieu zijn. Wij zijn daarom ontzettend blij dat we nu haaraccessoires verkopen die goed zijn voor mens én natuur. Zoals de haaraccessoires van Your Fashion Secret. Naast hun leuke scrunchies hebben ze ook dé populaire trend van het moment: de wikkelhaarband. Het kan alleen nog best een geprutst zijn om de wikkelhaarband in te doen. Benieuwd hoe je ‘m makkelijk kunt dragen? Pistache vertelt het je!

Wikkelhaarband trend Pistache

Zo draag je de trend van het moment: de wikkelhaarband

1.    Kies een haarband uit

Voor je gaat beginnen met het dragen van de wikkelhaarband moet je er natuurlijk wel eerst eentje hebben. De haarbanden van Your Fashion Secret zijn er met dierenprintjes, bladeren en stippen, maar ook met geplet fluweel in verschillende kleuren. Voor elke outfit eentje doen? 😉

2.    Borstel je haar naar achteren

Het is belangrijk dat je eerst je haar naar achter gaat borstelen want anders zit je haar in de weg bij het omdoen van de haarband. Met je vingers werkt net zo makkelijk, zolang je haar maar naar achteren valt.

3.    Doe de haarband om je hoofd

Ongeacht wat voor look je wilt creëren, doe je eerst de haarband om je hoofd. Hierbij neem je al je haar naar achteren, en pak je later pas de losse plukjes. Wat ook kan helpen is als je de losse plukjes alvast samen in een elastiekje doet. Dan is de kans kleiner dat de haarband achteraf gaat schuiven!

4.    Draai de uiteinden van de haarband om elkaar heen

Wat nu het doel is, is om konijnen oren te maken. Draai de uiteinden van de haarbanden dus strak om elkaar heen. Het is wel belangrijk dat dit strak gebeurt, want anders gaat de haarband los zitten. In de haarband zit ijzerdraad, dus strak maken is zo gepiept.

5.    Verstop de uiteinden in je haarband

Klem de uiteinden van de haarband om je hoofd en duw ze onder de haarband. Je kunt variëren door een brede of juist een smallere haarband te maken, maar het is noodzaak dat ze goed strak onder de haarband zitten.

Nu alleen nog wat losse plukjes pakken en je bent klaar om te gaan! Bij Pistache vind je het gehele assortiment van de haarbanden van Your Fashion Secret, dus sla snel je slag! Deze mag je namelijk niet missen in de komende herfst en winter.

Auteur: Jaimy Boer


Vorige berichten Volgende berichten


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.