Deze workshops kun je in november bij Pistache volgen

Volgende week begint november, en dat betekent een compleet nieuwe maand! Vol met gezellige avonden bij de kachel, warmere kleding en natuurlijk een hele rits aan nieuwe workshops. Benieuwd wat je bij Pistache kunt volgen in november? Wij zetten alles voor je op een rijtje!

Workshops in november bij Pistache

Deze workshops kun je in november bij Pistache volgen

1.   Workshop – Kleuradvies en Styling, 1 november

Benieuwd wat voor kleurtype jij bent? Of toe aan goed en eerlijk styling advies? Op 1 november geeft Ebrina van Jes4Jes alweer de derde editie van de workshop Kleuradvies en Styling. Nog geen kaartjes? Klik dan snel hier want de kaartjes gaan hard!

2.   Workshop – Armband maken van zilver, 1 november

Een armband zelf ontwerpen en maken is natuurlijk veel mooier dan de armband die je in de winkel koopt. Tijdens de workshop leren Iris en Karin van Edel & IJdel hoe jij zelf de perfecte zilveren armband maakt, en natuurlijk mag je hem na de workshop houden! Hoe leuk is dat?

3.   Workshop – Interieur Moodboard, 8 november

Een nieuwe maand vraagt om een nieuw interieur. Alleen, waar begin je in vredesnaam? Op 8 november leer je jouw interieur smaak nog beter kennen en ga je aan de slag met je eigen moodboard. Perfect voor als je een verhuizing op de planning hebt staan, verbouwing of gewoon toe bent aan een nieuwe inrichting. Meer informatie vind je hier!

4.   Workshop – Stempelen, 10 november

Hout is niet meer weg te denken uit je interieur, en daarom altijd welkom als cadeau. Tijdens de workshop Stempelen ga je aan de slag met houten schijven en kun je de houten schijven bestempelen met jullie namen, een grappige zin of een datum. Je leert tijdens de workshop op een unieke manier te stempelen en je gaat naar huis met drie zelf gestempelde kaarten én een eigen gestempelde houten schijf. Dat is toch hartstikke leuk om cadeau om te geven?

5.   Workshop – Kom kennismaken met Bloomon, 15 november

Fan van bloemen in huis, maar vergeet jij altijd een nieuwe bos te halen? Met een abonnement van Bloomon hoeft dat niet! Hun zorgen er namelijk voor dat je wekelijks, maandelijks of na een bepaalde periode een vers boeket thuis gestuurd krijgt. Tijdens deze workshop leer je Bloomon nog beter kennen en ga je aan de slag met je eigen prachtige Bloomon boeket!

6.   Workshop – Flessentuin (ecosysteem), 22 november

Een tuintje in een fles is helemaal hip in huis. Tijdens deze workshop leer jij hoe je zelf een eigen ecosysteem maakt in een afgesloten flessentuin van 5 liter, en ga je naar huis met je eigen flessentuin. Geen onderhoud aan het plantje, want het plantje gaat zijn eigen weg in de flessentuin! Mooi makkelijk!


Laat een bericht achter

Let op: berichten worden eerst goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.