Op zoek naar een leuk kerstcadeau? Kom naar een van de speciale all- in shopavonden bij Pistache

Ruim 90% van de Nederlandse werknemers ziet het jaarlijkse kerstpakket als ultieme blijk van waardering. Maar waar doe je als werkgever nu goed aan? Wie veel blije gezichten wil zien is onderscheidend en verrast zijn werknemers met een echte leuk cadeau!

Kerst shopavonden
Speciaal hievoor organiseren wij bij Pistache gezellige all- in shopavonden voor jouw bedrijf of organisatie met hapjes, drankjes en muziek in kerstsfeer. Op deze avond kunnen je werknemers aan de hand van een tegoed zelf een mooi kerstpakket samenstellen bij ons in de winkel. Of je geeft ons je budget en wensen door en  wij gaan het ultieme cadeau samenstellen.

Interesse?
Neem dan even contact met ons op via info@pistache-zwolle.nlHoe werkt het in stappen?

Stap 1
Je neemt contact met ons op en geeft het aantal personen door èn het budget per persoon.

Stap 2
Samen plannen we de speciale all- in shopavond in. Afhankelijk van het aantal personen combineren we een aantal bedrijven of spreken we een exclusieve avond met je af. Ook bespreken we samen de eventuele extra catering voor jouw medewerkers. Alles op maat en naar jouw wensen.

Stap 3
Wij sturen jou een factuur zodat je deze voorafgaand aan de avond kan betalen.

Stap 4
Je ontvangt van ons een leuke uitnodiging voor de avond die je ook kan doorsturen naar je werknemers. Eventueel kunnen wij je medewerkers ook een persoonlijke uitnodiging per post sturen.

Stap 5
Eindelijk is het zover! De shop-avond is aangebroken. Je medewerkers worden door ons ontvangen met een welkomstdrankje, de winkel is in kerstsfeer en alle kerstmuziek is verzameld. Bij binnenkomst ontvangen ze namens jou de cadeaubon met daarop het te besteden bedrag. Geven ze niet alles uit op de avond dan blijft het bedrag gewoon nog geldig bij ons in de winkel.

Stap 6
Je medewerkers hebben nog nooit zo'n leuk kerstcadeau ontvangen en verlaten blij en dankbaar Pistache.