Pistache espresso-auto: een verrassende hotspot on wheels!

Zoek je een vette eyecatcher voor jouw feest of bedrijfsopening? Look no further… Met de nostalgie van onze Renault F4 uit 1989, onze mobiele koffieauto, haal je echt een unieke beleving in huis.

De auto deed ooit dienst om post mee te bezorgen door de Franse Post op het afgelegen Franse platteland. De F4 is van buiten helemaal opnieuw gespoten en binnenin staat een schitterende handgemaakte koffiemachine van La Marzocco. La Marzocco, hèt merk onder de barista’s, opgezet in 1927 door de broers Giuseppe en Bruno Bambi in Florence, Italië.

Inclusief Barista
En niet alleen huur je deze parel van een koffieauto, maar je krijgt er ook meteen een vakbekwame barista bij. Al onze barista’s hebben diverse trainingen van het bekende koffiemerk Illy gevolgd, zodat hun kennis van koffie en latte art van het hoogste niveau is.

Voor al je evenementen
De gouden combinatie van de auto, de barista èn onze heerlijke koffie van Illy maken deze beleving compleet. Theeliefhebbers waarderen zeker de thee van Dammann Frères. De Renault is inmiddels een graag geziene gast en een bekende verschijning. Een echt verzamelpunt voor koffie en gezelligheid. Variërend van bruiloften, feesten, foodtruckfestivals, zakelijke bijeenkomsten zoals Trends Expo en openingen van diverse winkels.

Wil je meer info:
Kijk dan op deze website, bel  038 303 16 32 of mail naar info@pistache-zwolle.nl